Monday, August 27, 2007

l2ksin 2ra ja j6udsin kohale

Tere,

umbest2pselt 17h tagasi lahkusin ma oma isamaalt ja nyydseks olen kenasti oma l6pp-destinatsiooni, Hong Kongi, j6udnud.
Ytlen kohe 2ra, et v2ljas on 30kraadi sooja. Jah, on kyll soe, kuid see pole yldse nii tore. V2ljas on nii niiske, l2mmi v6i midagi taolist, et jube. Selline tunne, et oleks saunas kogu aeg.
Reis l2ks kenasti. Nii Tallinn-Heslinki kui ka Heslinki-Hong Kongi lennud j2id m6lemad kyll v2heke hiljaks, kuid j6udsin ilusti kohale ja see on k6ige t2htsam. Hong Kongi lennujaamast bussi peale minnes sain endale juba esimesed s6brad - kaks prantslast, kes samuti siia koolivahetus6pilaseks tulid (kui keegi peaks huvituma, siis kooli nimi on City University of Hong Kong). Registreerisin ennast yhikasse sisse - tuba on selline v2gra prosta: kaks voodit, kaks lauda. Mu toakaaslane oli ka juba j6udnud sisse "kolida", kuid ma teda ei n2inud veel. "Kolida" selles m6ttes, et ta on lihtsalt oma asjad sinna 2ra toonud - terve voodi on kila-kola t2is nagu n2iteks mikrolaenahi, suur plasmatelekas, 2 dvd-m2ngijat, neli kohvrit ja muud ninni-n2nni.
Esmamulje Hong Kongist oli nagu oleksin Lasnam2e "suurde venda" sattunud. Linna 22res olid sellised vanemad paneelmajad, mis meenutasid tahest-tahtmata Lasnam2ed. Kuid siin linna keskel on jutt hoopis teine - areng ruulib ja kasutatakse klaasi ja muid kaasaegseid materjale, teate kyll.
Ma ei oskagi midagi enamat praegu kirjutada. L2hen vaatan linna peale natuke ja siis peaks poes ehk k2ima ja syya v6iks ka vist. Ostan fotoka ka kunagi endale - siis saate pilte ka n2ha.

over&out

ps. if you didn't understand much what was written here, then you yourself are the only one to blame - you still haven't managed to learn Estonian. In short, I am here, I am fine, and everything is new.

No comments: