Friday, August 31, 2007

Ei, kolm korda dushi all käia päevas pole mingi probleem. Suhteliselt võimatu on niisama ringi käia. Linnas jalutades peab ka väga strateegiliselt ringi kõndima - ühest poest teise, kuna siis saab konditsioneeri-võlusid nautida.
Nagu näha, siis on mul nüüd täpitähed täiesti olemas, mis tähendab seda, et sain oma toas interneti lõpuks tööle, jeeei. Täna oli järjekordne 'tere tulemast' üritus koolis, kus räägiti samu asju, mis juba mitu korda kuuldud. Vähemalt sai süüa jälle tasuta.
Me nüüd läheme kusagile Tai restorani õhtust sööma suurema kambaga, seal pidavat olema 3 õlut 1 hinnaga :)

4 comments:

vainu said...

Vau, milline mees!
Päris lahe on su esimesi samme lugeda, tuleb küllaltki tuttav olukord ette.
Maru, et viitsid/oled siia maani viitsinud nii tihedalt postitada aga ära muretse, küll see üle läheb. Kes teil seal seltskonnas on ja kust su toakaaslane pärit on?
Orgunni siis endale kaamere ka ikka varsti, saab parema ülevaate, mis toimub.
Muide, hetkel tundub et see 30C ja niiskus polegi kõige halvem variant sest meil on juba temperatuur sinna 9C juurde, juhhei.

riin said...

rõõm sust kuulda, kadund laps :)
loodame, et viitsid ikka kirjutamist jätkata. meil on ju nii põnev jälgida online, et mis toimub... ja kui pildid ka juurde saaks :)
eks me kirjutame ka ikka, kui miskit uudist, aga meil pole siin pooltki nii põnev... :)

Harro said...

Vainu, sa oled nii spets mees, et ma tegin eraldi postituse sinu jaoks :)

Ja otseloomulikult on mu õde ka väga spets. Proovin järgmine nädal fotoka ära osta, pole veel täiesti ära otsustanud, millist osta. Selle ühe pildi tein fotokoaga :) Kohalikku numbrit pole ka veel ostnud, selle ostan ka järgmine nädal või isegi homme.

Harro said...

See tähendab siis, et tahtsin öelda, et selle ühe pildi tegin telefoniga, mitte fotokaga, ja kindlasti mitte fotokoaga. Just.