Saturday, December 22, 2007

baibai Hongkong

Eksamid tehtud, asjad pakitud - põhimõtteliselt võib minema hakata. Et siis paari tunni pärast hüppan rongi peale Shenzheni ja sealt bussiga Yangshousse.
Neljapäevane eksam oli enamvähem - arvasin, et tuleb raskem, kuid täiesti tehtav. Paar asja ei tulnud meelde küll, aga tulemus peaks väga rahuldav tulema. Reedene eksam oli kuidagi väga naljakas. No ses suhtes, et eksamis oli 4 küsimust ja küsimused olid stiilis a'la "miks M&A diilid läbi ei lähe" ja "nimeta kaks viisi, kuidas raamatupidamist teha M&A diilide puhul" - no mõlemale küsimusele saaks ühe lausega vastata. Et jah, ses suhtes küsimused olid nagu "liiga kerged", kuid eks näeb, kas tabasin jackpotti või mitte.
Eile õhtul käisin veel väljas - vaatasin viimast korda üle, mis see Hongkongi ööelu endast kujutab. Vot.
Plaan 100% selge ei ole - praegu lähen Hiina mõneks ajaks ning seal otsustan, kus ma aastavahetus veedan: kas lähen Vietnami, Laosse või jään Hiinasse. Mis iganes ma otsustan, pärast Hiinat lähen lõunasse niivõinaa - kaks varianti teekonna suhtes: Laos, Vietnam, Kambodza ja Tai või Vietnam, Kambodza, Laos ja Tai. Teekond selgub mineku pealt - kus/kes on ja mis toimub.
Aga mis seal enam ikka. Häid lähenevaid pühi taaskord ja olge chillid. Proovin endast aeg-ajalt märku anda. Over&out.

3 comments:

Anonymous said...

Vaata, et sa siis ikka tripid nii, et eluaeg mäletad. Soovin sulle suurepärast rännakut ja palju seiklusi, mida lastelastele rääkida .. ja meile ka, kui hernesse baka tööd kirjutama tuled.

vainu said...

Jajah, peaasi, et igav ei hakkaks, sellise ettevõtmisega on see vist pea võimatu.
Tagasi tulles teeme korraliku eksami sulle, mis nähtud ja tehtud ja usu, seal ei saa küsimused olema ühe lausega vastatavad, nii et ei pea pettuma.

Harro said...

annan endast parima. kui selleks väheks jääb, siis annan natuke veel rohkem.
veebruaris hernes näeb!