Monday, November 5, 2007

kool, jee

Kuulake nüüd väga tähelepanelikult: ma olen raamatukogus. Tegelt see pole midagi imelikku, aga lihtsalt. Ja kui nüüd päris aus olla, siis on siin jumala lahe raamatukogu -chillimisnurgad diivanitega ja värki. Ma ei tea paljud teist on hiinlastega koos õppinud - minulegi esimesed kogemused siin Hongkongis -, kuid see pidavat tavaline olema, et hiinlased magavad raamatukogus. Või üleüldiselt, laua taga, õppimise vahepeal. Matt, kes õpib Bath'is, Inglismaal, rääkis, et nende koolis on raamatukogu 24h avatud ja kui öösel sinna minna, siis näeb kahte sorti inimesi: hiinlasi, kes magavad/õpivad, ja teisi, kes on tulnud hiinlasi vaatama ja on purjakil (kust kohast muidu selline idee tuleks, et "jou, lähme hiinlasi vaatama raamatukokku"?).
Igatahes, kool päris raju ikka praegu - tegemist päris palju, eelkõige esseede ja reportide näol. Ja eks peab eksamiteks ka valmistuma hakkama vaikselt. Eksamiajad saime ka teada juba mõni aeg tagasi: esimene eksam on mul 12.detsembril ja viimane eksam on 21.detsembril. Õnneks mul ühtegi eksamit päris samal päeval ei ole, kuid mõnel läks õnneks ja sattus üks eksam hommikuks ja teine õhtuks.
Ei teagi paljud teist üldse teavad seda (ei teagi üldse paljud seda loevad), kuid jõuludeks ja uusaastaks ma Eestisse ei tule - praeguse plaani järgi jõuan tagasi kodumaale jaanuari lõpus. Nimelt plaan pärast jõule Kagu-Aasias ringi vaadata, et mis seal toimub. Eks räägin lähemalt siis, kui aeg selleks küps.

Kuramus - mõnikord tänaval kõndides tuleb meelde mõni asi, mida oleks ilgelt lahe teile kirjutada (mida ma arvan, et teil oleks lahe lugeda/teada) siinse elu kohta, kuid praegu ei ole üksi asi millegipärast meeles enam.

Eelmine reede käisime väljas - tookord tegin enda "rekordi" ja jõudsin koju hommikul kell 8. Aga sedasi peaks tihedamini tegema, kuna kella 7st hakkab metroo käima ning seega säästab taksoraha :) Kuid jah, kaotab uneaega, tõsi, Sherlock Holmes.

Ahjaa, ma pole teid kursis hoidnud meie squashi-turniiriga: sain alagrupist kenasti edasi võites kõik mängud, 1/8 finaalis sain ka suhteliselt kerge võidu, kuid homme on veerandfinaal ja nüüd on juba tõsine vastane - tennisist Hein hollandist, kõva servi-käsi. Just nii me teda kutsume.

5 comments:

absolut said...

selle lahedate asjade meeldejätmisega on nii, et kirjuta mobiiltelefoni üles - lihtne ja loogiline:P

Anonymous said...

osta omale märkmik ja pastakas, totu. lihtsam ja kiirem kui pihuarvuti..

vainu said...

Tõesti, tõesti. Anti teile kallid mänguasjad ja nüüd sa ei oska seda korralikult ära kasutadagi. Kasutad sa seda üldse?
Ja üldse see alguse jutt tundus, et sa oleks ka purjus. Miks muidu sul tuli mõte raamatukogus chillida ja hiinlasi pikalt kommenteerida, magavad nad laua all või mitte.
Squashis jätkad üllatamist nagu näha.

Harro said...

Anti jah kallis mänguasi, kuid see seisab laua peal enamiku ajast. Pole väga rakendust leidnud sellele - eks võin ju proovida.
Raamatukoguga on see värk, et see on üks vähestest kohtadest, kus ma saan rahulikult õppida ja koolitööga tegeleda, keskkond/ümbruskond sunnib või nii.

Anonymous said...

aharro joov ähem