Thursday, January 17, 2008

Phnom Penh taaskord

Otsustasin siis tulla tagasi Phnom Penhi ja siit lennata Bangkoki, kuna see tundus kõige mõtekam hetkel, nii rahaliselt kui ajaliselt. Ööbin samas kohas, kus eelmine kord - koht on päris chill, selline tõeline backpackerite koht.

Täna sain kaks väga lolli uudist: esiteks, on mul research methods'i test internetis 23jaanuar, kuid algselt plaanisin ühel saarel olla sel ajal ja ei tea, kuidas seal internetiga täpselt on; teiseks, on mul väikse finantsi (kukkusin eelmine aasta selle eksami läbi) järeleksam 4.veebruaril Riias - mismõttes nagu? Eelmistel aastatel on see eksam olnud märtsi alguses, mitte veebruari alguses. Aga nagu aru sain, siis pole paljud 4.beenruariks tagasi, niiet see ehk muudetakse ära. Loodame, või muidu tuleb varem tagasi lennata.

Kooliteemadel veel: saime Hongkongi tulemused teada. Optsioonide ja M&A kursused sain A-; Mandarini, Security analysise ja Business environment in China kursused sain B+, ja Economies of HK&China kursuse sain B. Kokkuvõttes peaks rahul olema, ei oska väga kurta, pole harjunud A ja B süsteemiga. Sain kõik kurused läbi vähemalt :)

3 comments:

Sander said...

Tere! Maavillane koolivend Tartust (ühe kaunvilja nimelise tänava ühest majast) võib vihjena niipalju öelda, et A ja B on väga head hinded, nii et ära muretse kohe üldse.

P.S. mis kalendrit sealmail kasutatakse? Kas võin julgelt väita, et mul on 16. beenruaril sünnipäev???

Kõike paremat ja ootame sind ikka külla.

Harro said...

:)
P6him6tteliselt kyll, Sander, sul on 16.beenruaril synnip2ev. Aga tegelikult uurisin ja asi pole teises kalendris, vaid kohalikus aksendis. Nad h22ldavad siin imelikult paljusid asju.

Anonymous said...

Kuule sa seda nalja tead?

-Mees, sul jalad põlevad!
-Mida?
-Beenruar.