Saturday, January 26, 2008

phuket

Tohoh, ma pole taas nädala aega midagi kirjutanud. Järelikult, kas pole midagi kirjutada või siis ei viitsi eriti inerneti juurde tulla rannaliivalt. Pakun, et teate vastust.
Eelmise nädala kokkuvõte: 20.jaanuari õhtul sõitsime siis bussiga Surathanisse ja 21.jaanuaril sealt laevaga Ko Pha Ngan'ile. Esmaspäeva õhtul chillisime niisama. Võinoh, mis nüüd niisama. Saime tuttavaks kolme inglise tüdruku ja paari austraallasega ningmina jõudsin koju 5 aeg. Oli täitsa tore, lühidalt öeldes.
Teisipäev oli siis täiskuu päev. Läksime umbes 7 aeg sinna randa, kus see põhipidu toimub. Läksime teadlikult varem, et seal õhtust süüa ja niisama ringi vaadata. Enamik rahvast tuli umbes 10 aeg ja meie hinnangute kohaselt võis seal tippajal mingi 1 aja öösel olla umbes 15'000 inimest. No väga raju - rand oli lihstalt paksult rahvast täis ja ühest ranna otsast teise minemisel pidi iga paari sammu tagant inimestest mööda navigeerima. Seal pidutsesime terve öö ja ootasime ära päiksetõusu 7-8ajal ning siis läksime tagasi koduranda. 23.jaanuari võib põhimõtteliselt maha kirjutada, kuna väga produktiivne see ei olnud - sõitsin rolleriga saarel ringi vähe ja vaatasin paari koske. 23nda õhtul läks Luke Ko Samuile ühe tüdrukuga kokku saama, niiet siis jäime kolmekesi. 24.jaanuari päeval siirdusime kolmekesi (Jim, Tim ja mina) Ko Tao'le (Ko tähendab saart, kui keegi veel aru ei saanud). 24-25 vaatasin ringi Ko Tao'l ja eile õhtul istusin öölaeva peale Ko Tao'lt Surathanisse, et sealt siis täna hommikul buss Phuketisse võtta. Nüüd olen õnnelikult kohal. Rentisin rolleri siin ja sain paari tuttava eestlasega siin kokku (Olav ja Türk Keilast, kui keegi teab). Tüübid üürivad siin maja, niiet saan nende juures ööbida.
Plaan paar päeva siin lebotada ja sealhulgas ära käia Ko Phi Phi'´l ning äkki veel muudel saartel siin läheduses (siin näiteks saared, kus "The Beach" filmiti ja siis üks Bondi film).

Kurvemate uudiste koha pealt on nii, et asi muutus paar päeva tagasi kriitiliseks ning tundub, et Harrol jääb seekord Laosse minemata. Asi selles, et too eksam toimub ikkagi 4.veebruaril (a.k.a 4.beenruaril). Vot.

Muidu on ilm hea (kohatiste hoovihmadega), elu endiselt tore, vesi soolane ja sooja 30kraadi.

3 comments:

vainu said...

Tead, mul on isegi hea meel, et sa Laosse ei jõua. Mitte sellepärast, et ma niivõrd kade oleks, see on juba möödas, vaid pigem selle pärast et ma ei suuda juba tükk aega pilti kokku panna, kus sa siis oled ja kaarti välja võtta on ka jube raske. Nüüd ma siis tean, et oled 4. veebruaril ilusti Lätis, mitte ei hulgu ei-tea-kus ringi.
Tubli poiss!

Anonymous said...

Nonii maailmarändur, olen enamvähem nüüd suutnud end kurssi viia jälle su tegemistega - igati lahedad seiklused. Et siis Eesti poole ka varsti?

Aga siuke asi siis...mul on Riias asju ajada, et ega sa autoga Riiga ei lähe 10.veebruaril :P ? Või siis tagasi Tallinnasse sealt 13.veebruar?

Harro said...

Ja nii ta on, Eestis tagasi.

Lähen Riiga homme ning tulen tagasi mingi aeg ka. Kuid arvatvasti enne 13ndat juba, niiet ei klapi kahjuks.