Sunday, October 14, 2007

Mardi gras

Järjekordne nädalavahetus möödas, järjekordsed peod peetud, järjekordne koolinädal ukse lävel. Nädavahetusel oli Lan Kwai Fongis suuremat sorti õlle-festival-karneval: tänav oli pilgeni putkasid täis ja erinevad asutused üritasid oma toodangut sulle pähe määrida teatud rahasumma vastu. Põhimõtteliselt nägi koht välja selline nagu Õllesummeri üks "tänav". Aga lahe oli, rahvast oli murdu, live bändid, tantsijad, kogu komplekt.


Nädavahetusel olin laiskloom suures hiilguses, ma ei teinud mitte kui midagi peale lebotamise ja õlle joomise, kui nüüd päris aus olla. Reedel jõudsin kell 7 hommikul koju, ja laupäeval jõudsin kell 6 hommikul koju. Või siis peaks ütlema, et jõudsin koju vastavalt laupäeva ja pühapäeva varahommikutel. Aga ei kurda, õpingutega midagi hullu ei ole, olen kõik ära teinud kenasti. Neljapäeval on mid-term 'option pricingus' - ei tohiks väga raske olla, kuid väga matemaatiline tõotab tulla.

Eesti-Inglismaa 0:3, mängu ei näinud, kuid jälgisime netis kommentaare ühe silmaga. Prantsusmaa-Inglismaa 9:14 mängu jälgisime ühes baaris. Kuigi ma ragbit eriti ei jälgi, oli mäng päris normaalne. Või noh, võibolla tegelt see atmosfäär oli lihtsalt lahe, mäng ise oli... nojah, oli.

Magama!

5 comments:

vainu said...

veab sul kurivaim, õlut voolab ojadena. meil siin herne tänaval on elu palju vaiksenm. pole vist kaks nädalat juba tilkagi õlut selles majas pruugitud.
ja tänud piltide eest, palju ilmekam kohe

Harro said...

mis seal herne tänaval siis lahti läks nüüd? teil ju alkopood kiviga visata.

Anonymous said...

Tallinna linnavalitsus soovitab hoiduda "kiviga viskamise" võrdlustest peale aprillirahutusi. Eriti alkopoodide kiviga viskamisest. Täname mõistva suhtumise eest.

vainu said...

Tõsi, väga asjakohane kommentaar! Tallinna linnavalitsus teeb ikka tasemel tööd.

Harro said...

Tänan kommentaari eest. Proovin tulevikus taolisi võrdlusi tuues Teie märkusi silmas pidada.