Sunday, October 28, 2007

Cheung Chau

Nädalavahetus taas lõppemas, aeg lendab päris kiiresti, varsti ongi juba detsember käes ja kool läbi. Hull, hull.
Reedel käisim Erica ja Simoniga Cheung Chau saarel - selline väiksemat sorti saar umbes 50minutilise praamisõidu kaugusel. Kui saarele jõudsime, siis tekkis tunne, nagu oleks tulnud teise riiki, kuna see täiega erines sellest, mida võib näha Hongkongis, või noh, niiöelda rohkem kesklinnas. Erines seeõttu, et saarel ei ole pilvelõhkujaid, suuri ehitisi, mitte ühtegi autot (no ainult kiirabi, tuletõrja ja nii, kuid tavaautosid pole) - kõik sõidavad jalgratastega. Ja peale selle veel: nädalvahetuseti on jalgrattaga sõitmine saare põhitänavatel keelatud, kuna siis tuleb sinna nii palju turiste, et ohtlikuks kisub lihtsalt. Saarel elab ikka korralik arv inimesi -30tuhat - niiet väga väikse saarega siiski tegemist ei ole; kuid pindalalt on saar 2,5 ruutkilomeetrit.
Laupäeval tähistati paljudes kohtades Halloweeni - käisime vaatasime, mis linnas toimus, kuid mitte midagi väga erilist. Paar naljakat-jubedat nägu jooksis ringi ning tänavad olid kaunistusi täis, kuid sellega asi piirdus.
Okidoki.
Ahjaa - nüüd on Eesti ja Hongkongi ajavahe 6h. Niiet kui mul on kell praegu 4, siis teil on 10 hommikul. Tere hommikust!

3 comments:

vainu said...

Ratastega ongi lahedam liikuda. Ma pakun, et seal saarel oli vähemalt õhku ka mida hingata mitte nagu HongKongis.
Ja parim Halloweeni kostüüm minu jaoks eelmine aasta oli Borati ujumistrikoo. Väljas oli veits alla 10C ja mingi tüüp rokkis tänaval sellega ringi!

Anonymous said...

hea algus

Anonymous said...

miks mitte:)