Wednesday, September 19, 2007

IBM anyone?

Kui keegi tahab endale uut IBM osta suhteliselt normaalse hinnaga, siis andke teada: näiteks T61 maksab 15 tuhat EEK, X61 maksab 12 tuhat.
(Lisamärkus: suutsin eelmisele lausele punkti panna kui järsku hakkas tuletõrjealarm hüürgama. Olin juba ära unustanud, et täna kell 8 pidi olema tuletõrjeõppus. Saime pool tundi kuulata, kuidas tuletõrjeonud ohutusest rääkisid ja mida tulekahju korral tegema peab.)

Täiesti haige kui kõrgeks saaste-tase on läinud Hongkongis. Nähtavus on suhteliselt halb ning hingamisel annab tunda, et värske õhk see just ei ole. Eks sellest ja pidevast konditsioneerist tulenevalt on mul ka kurk valus ning väike palavikutunne isegi kohati. Homme lähen käin arsti juures kui jõuan ja vaatan, mis ta huvitavat räägib mulle. Sellest mitte-kõige-paremast enesetundest lähtuvalt lükkasin oma Hiina-plaani ka edasi tulevikku. Eks veel jõuab: viisa kehtib kuni märtsini, niiet aega on. Reedel lähen uurin Filipiinide viisa kohta ning kui tervis lubab ja viisa kätte saab, siis võimalik, et järgmine nädal Filipiinidele. Kuid ega kiiret pole kuhugi. Küll pärast semestri ja eksamite lõppu jõuab ringi vaadata küll.

Sööma!

3 comments:

Kadri said...

Head isu!

vaat, mis ma üles leidsin. Harro! :)

Harro said...

Aitäh :)

Anonymous said...

You write very well.