Monday, September 10, 2007

PDA

Ma vist ei ole veel öelnud, aga siin koolis on nii, et kõik esimese aasta üliõpilased saavad endale tasuta uue PDA (ehk siis pihuarvuti). Kahjuks vahetusõpilastele seda luksust ei suudeta võimaldada (nii rikkad me kaa nüüd ei ole, ütles selle peale üks lektor), kuid kuna ühes õppeaines on mul loengutes vaja arvutit kasutada (online quiz'id ja kohaloleku märkimine), siis võimaldati vahetusõpilastele tasuta PDA laenutus üheks semestriks - CityU rokib!

Mis muud. Täna oli paar loengut, mitte midagi erilist. Rääkisime Hiina majandusreformidest 80ndatel ja 90ndatel. Õppisin hiina keelt natuke. Käisime jalgpalli mängimas. Homme hommikul squashi mängima.
Kolmapäeval peaks Hiina viisad kätte saama. Täna õhtul/homme päeval peaks hakkama uurima Hiina pileteid ja asju - ideaalis tahaks järgmine reede (21.september) minna Yunnani ja üldse sinna Lõuna-Hiina kanti umbes 11 päevaks. Eks näeb, kuidas läheb.
Mõned vahetusõpilased on päris palju juba ringi reisinud siin - üks seltskond käis nädalavahetusel Macaus, teine Singapuris, kolmas Filipiinidel. Küll jõuab, küll jõuab. Võibolla.

No comments: